Köszönjük, hogy részt vettetek
az OkosPont Bajnokságon!
Gratulálunk a kitöltésekhez, bízunk benne, hogy megrendeltétek jól megérdemelt ajándékaitokat és rengeteg új ismerettel is gazdagodtatok a pénzügyi tudatosság témakörében!

A 12. forduló után, az összes OkosPont gyűjtést követően, 2017. május 21-én éjfélkor zárult toplistán található első öt helyezett diák nyári kalandtáborozást nyer.

Gratulálunk mindenkinek és ne feledjétek, jövőre is várunk az OkosPont Bajnokságra a rengeteg ajándékért és a tudásért cserébe!

Eredmények


A kalandtáborozás időpontját és helyszínét a PontVelem Okos Program határozza meg. Amennyiben az időpont nem felel meg a nyerteseknek, a toplistán következő diák kapja meg a táborozás lehetőségét. Pontegyezés esetén az első 5 ugyanannyi pontot elért diák nyer. Amennyiben 5-nél több diák ért el ugyanannyi pontot adott helyezéseknél, akkor sorsolás útján dől el, melyikük nyeri a kalandtáborozást. Minden esetben, amikor az ugyanannyi pontot elért diákok között nem lehet dönteni, sorsolással dől el a nyertesek listája. Sorsolás esetén, külön is megjelenítjük a nyertes diákok listáját a weboldalon.

Szeretnél értékes, beváltható OkosPontokat gyűjteni? Konyítasz egy kicsit a pénzhez? Töltsd ki a tesztsorokat, gyűjtsd be a pontokat, gazdálkodj és a pontjaidat beválthatod a kiválasztott ajándékokra!

A tanév összes Pénzügyi Vetélkedőjének kitöltése esetén kalandtáborozást nyerhetsz!A 2016/2017-es tanév során meghirdetésre került a 12 fordulós OkosPont Bajnokság, a végeredmény a tanév során kitöltött tesztsorok összesített eredménye alapján alakul ki. A Pénzügyi Vetélkedőket a megjelenésüktől kezdve, egész évben ki lehet tölteni, bármikor csatlakozhatsz a bajnoksághoz, gyűjtheted az OkosPontokat. A Bajnoksággal a Pénz7 rendezvénysorozatra és a PénzOkos Kupára is fel tudsz készülni.Nem csak hibátlan tesztsorért jár pont. A helyes válaszok arányában írjuk jóvá a PontSzámládon a pontjaidat, maximum 100 OkosPontot. Garantáltan jól jársz: teszteled a tudásod és közben azonnal beváltható pontokat kapsz. Jó, nem?

Az OkosPont Bajnokság toplistán folyamatosan nyomon tudod követni, hogy állsz a versenyben, hány pontot gyűjtöttél.

Sok sikert kívánunk! Irány a Pénzügyi Vetélkedő!