A Fenntarthatósági Témahét keretein belül szervezzük a soron következő időszaki elem és e-kütyü gyűjtést. 2x2 kategóriában díjazzuk a kimagasló eredményeket, egyéni és iskolai kategóriában. A díjakat a SONY és a VARTA ajánlotta fel, köszönjük a támogatást!

A JÁTÉK MENETE

  • Ha még nem tetted meg, regisztrálj a www.pontvelem.hu oldalán, hogy részt vehess a versenyben.
  • Az akciós gyűjtési időszak alatt, a PontVelem Okos Program keretében gyűjts minél több használt elemet, használt mobilt vagy e-kütyüt, majd add le az iskolai kapcsolattartódnak!
  • Rögzítsd a kapcsolattartódtól kapott elemes, illetve mobilos/e-kütyüs kuponokon található kódokat a www.pontvelem.hu oldalon!
  • Mindkét kategóriában, az időszak alatt, a legtöbb elemes kupont beváltó, illetve elemes gyűjtőpontokat gyűjtő 10-10 diák ajándékcsomagot nyer!
  • www.pontvelem.hu oldalon található toplista segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhető az adott időszakban a diákok által beváltott kuponok száma.
  • www.pontvelem.hu oldalon található toplistán megtekinthető, hogy a diákok az adott időszakban hány kg használt elemet, illetve hány darab használt mobiltelefont és e-kütyüt gyűjtöttek. A gyűjtési adatok nem jelennek meg azonnal, de a jóváírt kg-ok és darabszámok maximum két óra elteltével frissülnek.

A SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐ VERSENY IDŐTARTAMA:
2017. ÁPRILIS 12. – 2017. MÁJUS 22. ÉJFÉL

NYEREMÉNYEK

Oszd meg ismerőseiddel!

További hírek

Idén is Fenntarthatósági Kupa! PontVelem Okos Program hírei  -  2017. 04. 12.

Indulhat a bemelegítés, startoljatok a szuper ajándékokért!

Tovább
A Közönségdíjas rajzpályázat az útjára indult! Szavazzatok a legszebb rajzra!PontVelem Okos Program hírei  -  2016. 05. 09.

Megvannak a Fenntarthatósági Témahét Rajzpályázat nyertesei!

Tovább