A Samsung 25. évi magyarországi tartózkodásának ünnepléseként megrendezett „25 kastély” heti mobilgyűjtő verseny sikeresen lezárult! A verseny során több mint 16.000 használt telefont gyűjtöttek össze a résztvevő gyerekek 340 iskola közreműködésével.

A verseny keretében 25 héten át, 25 nyertes osztály kirándult el a 25 éves Samsung jászfényszarui Smart School-jába és high-tech gyárába, ahol nagyszerű élménnyel gazdagodtak a résztvevők!

A Samsung olyan digitális iskolai megoldásokat kínál, amelyek a mobil eszközöket egy interaktív szoftverrel egyesítik. A Samsung Smart School egy olyan oktatási környezet, ahol digitális megoldások is segítik a munkáját. Közel 650 gyermek és 50 kísérő tanár látogatott el Jászfényszarura és tekinthette meg ezt élőben a varázslatos Samsung kastélyban.

 

A Smart Schoolban nem a hagyományos órák szerint tanultak a gyerekek. Az e-Board-okhoz, projektorokhoz és LCD-khez hasonló nagykijelzős készülékek az interaktív alkalmazásokkal egyesítve olyan környezetet biztosítanak, ahol a tanárok az igényeiktől és a szituációtól függően választhatnak a rendelkezésükre álló modern eszközök között. A táblagépek képe akár ki is vetíthető a nagyképernyős eszközökre, vagy éppen a diákok készülékeire a Samsung által kifejlesztett Link technológiának köszönhetően. Ugye milyen szuperul hangzik? A gyerekek érdeklődőek és nagyon kíváncsiak voltak, sokakat leginkább a ROBI nevű robot porszívó nyűgözött le!

Nagy örömünkre szolgál, hogy tanárok és gyerekek egyaránt jól érezték magukat, csupa pozitív és vidám élménnyel távoztak! Köszönjük a sok szép fotót, amit készítettetek!

Te is kíváncsi vagy, hogy miket láttak a többiek? Nézd meg a lenti videót és a beküldött fotókat a Galériánkban! Vagy látogass el a Samsung honlapjára: http://www.samsung.com/hu/smart-school/

Köszönjük még egyszer a részvételt, gratulálunk a nyerteseknek!

Oszd meg a hírt ismerőseiddel!

További hírek

Edisonplatform elismerést kapott a GyűjtsVelem Program! PontVelem Okos Program hírei  -  2023. 09. 15.

A GyűjtsVelem Program ALTEO fenntarthatósági különdíjban részesült, amely egy igen fontos elismerés számunkra!

Tovább
Újdonság! Mostantól Támogatók is regisztrálhatnak a PontVelem Programba!PontVelem Okos Program hírei  -  2024. 02. 28.

Mostantól a Támogatód is segítheti a pontgyűjtésed. Támogató lehet a családtagod, ismerősöd, rokonod, vagy barátod, aki nem regisztrált diák a PontVelem Programban.

Tovább